Ontspanningsmassage

Ontspannings-
massage

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Met deze massage wordt alle spanning uit de spieren gemasseerd. Regelmatig een ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid.

  • Lichaam en geest tot rust brengen
  • Spanning uit spieren halen
  • Vermindering van stress
  • Minder vermoeid gevoel
  • Preventieve werking op algehele gezondheid

Een heerlijke ontspannende massage kan je nemen als door stress of vermoeidheid je spieren te gespannen zijn. Of als je gewoon even lekker wilt ontspannen.

Een ontspannende massage heeft een rustgevende en kalmerende werking. Het ontspant de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling. Soms leert zo’n massage ons dat spieren strakker, vaster en harder aanvoelen dan we zelf beseffen. Dat is dan vaak weer het gevolg van het langdurig belasten van steeds dezelfde spieren, van lange tijd aanhouden van dezelfde houding, bijvoorbeeld door kantoorwerk of veel in de auto zitten.

Volatile Ontspanning massageolie

Een heerlijke olie na een vermoeiende dag. Deze massageolie zorgt ervoor dat het lichaam en de geest ontspant zodat je de volgende dag weer energiek verder kunt. Het is een voedende massageolie die de huid soepel en zacht maakt. Bevat geen kleurstoffen en is 100% natuurlijk.
Met o.a. geranium, lavendel, benzoë, ceder en bergamot in een basis van 10% jojoba en 90% amandelolie.

Volatile nek – schouder massageolie

Een massageolie die is gemaakt van 100% natuurlijke amandelolie en jojoba verrijkt met essentiële oliën speciaal voor de nek-schouder partij, waaronder 2% marjolein.

Koop een massagekaart

Geldig voor 5 massages van 30 min. (€125) en ontvang €12,50 korting

Maak een afspraak

Vul het formulier in om eenvoudig een afspraak te maken. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht met een officiële bevestiging.

Heb je nog vragen?

Kom in contact
info@bodyfit-emmeloord.nl
06 44816987

Heb je nog vragen?

Kom in contact
info@bodyfit-emmeloord.nl
06 44816987

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA (privacy / voorwaarden)