Sportmassage

Sportmassage is gericht op het onderhouden en verbeteren van de conditie van de spieren. De massage vergroot de doorbloeding in de spieren, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden uit het spierweefsel en voedingsstoffen sneller aangevoerd worden. Dit heeft als gevolg dat je na een sportinspanning of blessure sneller herstelt.

  • Activeert de spieren
  • Vergroot de doorbloeding van spieren
  • Zorgt voor een sneller herstel
  • Voorkomt spierstijfheid
  • Ook erg zinvol voor niet sporters

Een sportmassage is een stevige massage die bedoeld is om herstel van spieren te bevorderen. Het zorgt voor een betere bloedcirculatie en stofwisseling. Daarmee voorkom je overbelasting van spieren en dus blessures.

Zowel voor als na inspanning

Een sportmassage is een stevige massage met extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken. Dit zorgt voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Met een sportmassage voorkom je overbelasting van je spieren en dus blessures.
Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet

Ook voor niet-sporters

Een sportmassage kan ook heel geschikt zijn voor niet-sporters. De massage heeft namelijk ook een ontspannende werking op het hele lichaam. Voor mensen die klachten hebben door overbelasting, stress of een verkeerde houding kan de massage daarom ook heel nuttig zijn. Het laat de spanning en stress uit het lichaam vloeien en verminderd hierdoor de pijn.

Koop een massagekaart

Geldig voor 5 massages van 30 min. (€125) en ontvang €12,50 korting

Maak een afspraak

Vul het formulier in om eenvoudig een afspraak te maken. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht met een officiële bevestiging.

Heb je nog vragen?

Kom in contact
info@bodyfit-emmeloord.nl
06 44816987

Heb je nog vragen?

Kom in contact
info@bodyfit-emmeloord.nl
06 44816987

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA (privacy / voorwaarden)